Våre utførte prosjekter

Vi er stolte av å ha fullført et bredt spekter av prosjekter innen tak og blikk for kunder i Vestfold og omegn. Her kan du se et lite utvalg av ferdigstilte prosjekter.

Færder videregående 2015

Totaltak ble engasjert av veidekke til utførelse av utvendige blikkenslagerarbeider på nye Færder videregående skole. Det er blitt anvendt natureloksert aluminium til utførelse av beslag. Dette var ett fint prosjekt vi er stolte over å ha vært en del av.

Granly barneskole 2017

Hent valgte Totaltak for utvendige blikkarbeider på Granly skole da det gamle bygget ble revet og nytt skolebygg med frittliggende flerbrukshall ble oppført. På skolebygget ble det brukt 1mm aluminium på beslag i farge 7016. På flerbrukshallen har vi utført 870kvm skivetekking i farge Wedgewood Blue.

Indre havneby. 2019

2019 var året for oppstart på blikkarbeider på ny utbyggingen av indrehavneby borettslag. Her har vi levert beslagsarbeider fra sokkel på bakken til gesims på tak. Her er det brukt to forskjellige farger i aluminium for å spille tegl og trefasade best mulig. Farger som er brukt her er RAL 1035 og RAL 7040.

Shingeltak sommeren 2021

Sommeren 21 ble vi engasjert til en taktekking med takshingel hos en privatkunde. Her har vi revet av gammel takshingel, samt byttet rupanel som hadde fuktskader. Så har vi lagt ny undertakspapp på taket, før vi utførte en skikkelig undertetting av alle gjennomføringer og la ny takshingel i farge kullsort. Beslag og renner i farge sort Hps.

Hvittingfoss. høsten 2021

Vi ble engasjert av tømrer for montering av renner og beslag på ett skifertak på en enebolig i Hvittingfoss. Her har vi montert alle beslag og renner i aluzink. Mønebeslag er spesiallaget med «perforering» for å opprettholde lufting igjennom møne.

Tollbugata Horten

Totaltak fikk i oppdrag og båndtekke det renoverte bygget i Tollbugata. Her er det brukt aluzink på alt av plater på tak. Ett spennende oppdrag med flotte detaljer. Dette er ett bygg i Horten som har mye industrihistorie som Totaltak er stolte over å få ha vært en del av.

Kan vi hjelpe deg med ditt prosjekt?

Kontakt oss gjerne og fortell oss mer om hva du trenger hjelp til.

Be om et pristilbud